Girl on the loose


Alltså stor jävla SUCK på er!
Återigen fett irriterad på detta eeeviga tjatande! Skulle en brud tjata sådär på en kille skulle man bli deletad från den snubbens liv på en gång! Fattar dom inte att man blir förbannad till slut och att det är jävligt osexigt?!!!
Vill jag så gör jag precis vafan jag vill utan att be om lov. Om nån tjatar på mej så är det med nästan hundra procents säkerhet att det aldrig kommer att inträffa.
De går på som att det är de som bestämmer vad som är hot and what's not. Men det är ingen annan som bestämmer sån skit. Det bestämmer man helt jävla själv. Hur enkelt som helst.
Jag fattar inte vad det kommer sig att jag alltid råkar ut för detta? Utstrålar jag "tjata på mig" eller nåt? Känns fan så!

Nej. Nu får det fanimej va nog. Minsta lilla tjat och då är det kört. Så!




ups & downs


imorn kommer F hit för o kika på väggar, golv o lite annat. Ska bli så skönt när renoveringen är gjord och man äntligen kan ta tag i de sista bitarna gällande inredning. jag både gnuggar händerna och skuttar lite av förtjusning bara vid tanken. Det kan ju inte bli komplett och som man vill förrän man fått väggarna klara åtminstone.

Lustigt hur man som total ickematerialist kan bli så såld på inredning. visst, jag är ju inte direkt snabb. men jag vill bygga upp det långsamt så jag blir nöjd. tänk att man nästan skäms nu när man tänker på hur skabbigt man levde förut. eller näe, det skulle jag aldrig göra men att man liksom inte brydde sig ett skit. annorlunda bara. :)

fest fredag. inspanad kille ska dit. söt som attan och kan man tänka sig - singel dessutom. heelt otroligt!

and over to se bad news - traset spökar lite igen. FAN! jag pallar fan inte med det.

nåväl imorn ska nya stövlar inhandlas o fyfan så fina dom e!

cYa

en ovanlig måndag

Underlig dag innefattande många möten med många udda människor. Att folk kan tro att deras arrogans döljer deras okunnighet är ju bara så fruktansvärt patetisk. Det gör mig fan förbannad. 

Dock fick jag spendera dagen med den undersköna C. Vilken människa. Sån självdistans, sån intelligens, sån humor. Han skänker en livsglädje och fyller en med positivitet. Sån drivningskraft.

Yes, I adore him.


Ikväll har jag åkt skridskor för första gången på en massa år och det gick riktigt bra. Fan va kul det va. Är galet sugen på att införskaffa mig ett eget par med såna vita tjejgriller som jag faktiskt aldrig haft. Jag har alltid varit en tom boy som liten, åkt på hockeyrör du vet. Hela den grejen.

Ser även ut som att slutet på mars erbjuder en ride med tattoo båten. Kan bli grymt!

Sprudlande, så känns det. & imorn är man ledig. Kan det bli bättre? Näe, jag tror faktiskt inte det. Har jag dessutom sån tur att N. inte behöver jobba över så har jag en bio att se fram emot imorgon oxå. Men det kan nog vara att hoppas på för mycket haha.

G'nite my dear ones.



Åh, jag glömde nästan. Jag fick ett mycket glädjande besked denna kväll. Något jag däremot måste hålla tyst om än så länge men det är inte alltför länge tills det kommer att avslöjas. På nåt sätt gillar jag rollen att få veta allt före alla andra. Att alltid vara steget före liksom.
Självklart är det lite ambivalenta känslor inför detta, som med allt annat, men det goda vinner alltid över det onda och i slutändan är det allt som räknas. Inte för min skull utan även för alla andras.


RSS 2.0