En ny chans


Nu är det bara jag igen.
Helt ren, pånyttfödd ungefär. Sån jäkla känsla. Helt lätt i kroppen.
Samtidigt mycket att ta tag i men allt känns så trivialt.

Fan va bra livet är nu. Det kommer bli så jävla bra. Den här gången ska jag inte fucka upp.
Gör jag det igen så är det kanske kört för alltid. Det va så hon sa.

Grönt utanför mina fönster. Jag älskar min lägenhet och så fin den ska bli när jag e klar. :)

påstådd lögnare

 Jag upphör aldrig att förvånas över människans beteende. Däremot blir jag förbannad på mig själv över att jag blir besviken och tappar fattningen. Jag borde veta bättre vid det här laget.
Men jag är liksom inte uppväxt med att man är oärlig och förnekar och istället pekar på mig som att jag vore en lögnare. Herregud..skulle jag fabrikera en sån värdslig sak? Det är ju helt otroligt.
Man ska stå för det man lovat. Annars lovar man inget. Så enkelt. Men inte många klarar av att leva efter det. Man ångrar sig efter en tid och väljer att, istället för att säga sanningen, neka. Påstå att man minsann aldrig har sagt något liknande.
När inte det riktigt går hem går man över till att man måste ha missförstått varandra. Då tycker jag att man på ett vis erkänner. Istället för att skylla ifrån sig helt och hållet övergår man nu lite osäkert till att hävda att det hela måste va ett missförstånd. Jag menar, vi människor som har svårt att tolka varandra.
Dagen efter var jag ändå segrare. Nu återstår bara att se om det blir ett fullföljande. Vilket det verkligen borde bli.

Åh, nu är jag så himla sugen på att börja inreda ordentligt oh fixa alla små detaljer.. Men det finns så mycket och jag vill verkligen hitta it. It's gonna be tough. But great fun. :)

RSS 2.0