de e inte huru hare utan huru tare!


I liked u better before u knew me

Freeeeedag. Säger inte så mkt nuförtiden när man jobbar var o varannan helg. Eller aa..basically e jag ledig en helg i månaden. Suger hästballe.

Mer pengar och mer jobb. Hinner ändå bränna pengarna fort som fän. Vafan e de jag köper egentligen? Ingenting om du frågar mig liksom. Aa..skulle ju va skit då *flin*


Jag e ung och jag e nöjd. Jag gör va jag vill med mitt liv. 
Just nu har jag en lugn period och jag är jättelycklig över att ha det såhär.
Att sova gör mig lycklig. Att ligga hemma själv i soffan o slöa gör mig lycklig.
Att va med min familj gör mig lycklig.
Andra håller inte med. De tycker jag e "gammal och tråkig". Klart det stör mig lite.
För varför måste man alltid vara totalpepp? Ibland känns det bara som att folk gör saker för att kunna berätta det för andra efteråt och inte för att de är så där totalsugna själva. Eller så orkar de inte alltid stå emot kompisarna och för att de inte vill höra sen att man är gammal o tråkig.

Nåväl, det är deras problem. Nu ska jag fortsätta att luta mig tillbaka en liten stund till. Sen ska jag gå å lägga mig :D

puss&sånt

Heidi & Spencer - radarparet

Lol.

Jag tror aldrig jag har bevittnat något så patetiskt. De behandlar paparazzi som en annan behandlar en familjemedlem.  Vad vill de att vi ska tro? Inte tror vi att de är lyckliga på riktigt..

Vi (som bryr oss överhuvudtaget) har ju sett de på The Hills och jag har väl aldrig sett ett par som är så osams och olika. Killen behandlar precis alla i livet hur otrevligt och ovärdigt som helst, inklusive henne. Hon kommenterar allt detta med det eviga "Spencer!!" That's it. Det känns som att hon inte har några känslor alls. Hon är så fruktansvärt plastig.

Nåväl. Livet verkar ensamt i The Hills. Speciellt för Heidi och Spence som enbart verkar ha varandra. Alla andra försvinner förr eller senare, med full förståelse.



From London to Brighton

Tänk att man kan ha så jävla ont i magen under en hel film!!
Måste ju ge den fett med cred eftersom den lämnade mej nåt fruktansvärt illa berörd.

Sen slår man på TVn morgonen efter när man käkar frulle och vad slår man på?
Jo, Oprah och självklart handlar det om just det filmen berörde igår - män som gillar yngre...
Och då menar jag inte Bertil 55 gillar Karin 35.

De visade en handbok som såg jävligt proffsig ut och däri står då alltså vilka saker man brukar ha i hemmet som kan användas som sexleksaker. Inhandla även en stor tub glidmedel.
Därefter står det instruktioner och tips på vad man kan göra från år till år med barnen, start från nyfödda.

Man får så ont i magen, man vill spy, slå. Man kan inte annat än att börja gråta. 

Vad är det för nåt i hjärnan som är fel när man ens kan tänka såna här tankar? Än mer utföra sådana fruktansvärda handlingar? Har man kommit fram till det? För har man tendens att begå såna brott ser jag inte meningen med deras liv. Helt ärligt jag gör bara inte det.  Jag är inte för dödsstraff, i och med alla oskyldigt dömda som bara ploppar upp, men i dessa fall är jag mer än villig att göra undantag. 

"Man utnyttjar spädbarn för de minns inte sen vad som har hänt." 




Flypsyde - Happy Birthday

 

RSS 2.0